Суддя не мав рятувати Ф’юрі від Усика у дев’ятому раунді? В Британії дали відповідь і назвали фаворита реваншу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
476
3 голоси
Суддя не мав рятувати Ф’юрі від Усика у дев’ятому раунді? В Британії дали відповідь і назвали фаворита реваншу
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Оглядач боксу Гарет Девіс проаналізував бій між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Гарет Девіс прокоментував поєдинок Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик. На його думку, рефері прийняв правильне рішення, що не зупинив бій у дев’ятому раунді, коли британець був вражений серією ударів українця.

«Це було б капець спірне та жахливе рішення, якби бій був зупинений у дев’ятому раунді. Адже тоді вболівальники почали б сперечатися з цього приводу. Як на мене, це був найвищий рівень суддівства. Адже бій був дуже конкурентний».

Він вважає, що Ф’юрі був покараний за свою розслабленість.

«Вважаю, що позерство у рингу коштувало Ф'юрі перемоги. Думаю, якщо вони проведуть реванш, то Тайсон боксуватиме інакше: агресивніше, хоч це і буде для нього більш ризикований варіант».

Девіс підкреслив, що у реванші шанси Ф’юрі будуть ще меншими.

«Напередодні реваншу Ф'юрі буде андердогом. На його діях відчувається, що він добряче постарів. Ніколи не бачив, щоб йому діставалося так сильно. Усик змінив хід бою лівим кросом у дев’ятому раунді. Вирішальні трихвилинки вийшли конкурентними», – заявив він в інтерв’ю ютуб-каналу «TalkSport Boxing».

  • Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та завоював пояси WBC, WBA, WBO та IBF;
  • 12 жовтня між боксерами має відбутися матч-реванш.