Красюк зізнався, хто дав Усику важчий бій з пари Ф’юрі-Джошуа: вердикт промоутера українського чемпіона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2574
7 голосів
Красюк зізнався, хто дав Усику важчий бій з пари Ф’юрі-Джошуа: вердикт промоутера українського чемпіона
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Промоутер Олександра Усика (22-0, 14 КО) – Олександр Карсюк, відповів, хто був важчим суперником для його підопічного: Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) чи Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Олександр Красюк, який є промоутером Олександра Усика, проаналізував, хто був важчим суперником для його клієнта: Ентоні Джошуа чи Тайсон Ф’юрі.

«Тайсон дав Усику важчий бій. Я поясню чому. Джошуа був більш зручним суперником. У нього класичний стиль. І цей стиль передбачуваний».

Спеціаліст розповів, у чому полягає складність бою проти Ф’юрі.

«У Ф'юрі довгі руки, він постійно тримає свою щелепу притиснутою, і це складно. Перед тим як донести удар, тобі необхідно виконати величезний обсяг роботи. Це наука боксу».

Красюк підкреслив, що у матчі з Ф’юрі Усику потрібно було вийти за рамки звичного стилю.

«Тобі необхідно знайти ключ, тому ти повинен використовувати всі рівні, рухатися з боку в бік, а потім ти можеш донести удар. Тому тобі потрібно витратити набагато більше енергії, щоб донести один удар, ніж у класичному поєдинку», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing King Media.

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та став абсолютом у хевівейті, завоювавши пояси WBС, WBA, WBO та IBF;
  • Усик бився проти Джошуа у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.