Несправедливість і скандал в українському боксі: чемпіонка країни вийшла із заявою проти абсурдного рішення

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
611
2 голоси
Несправедливість і скандал в українському боксі: чемпіонка країни вийшла із заявою проти абсурдного рішення
Тетяна Коб. Фото: Instagram
Чемпіонка України з боксу Тетяна Коб зробила відкриту заяву до вболівальників та усієї спортивної спільноти через, на її погляд, несправедливе рішення відправити замість неї на ліцензійний турнір у Таїланді Ярославу Маринчук.

Тетяна Коб на своїй особистій сторінці в інстаграмі виступила із заявою про несправедливе рішення відправити замість неї на ліцензійний турнір у Таїланді Ярославу Маринчук.

«Під час навчально-тренувального збору були проведені попередні поєдинки за допуск на ліцензійний турнір, де я здобула перемогу, але рішення тренерської ради віддають перевагу моїй суперниці та спаринг-партнеру Маринчук».

Спортсменка закликала спільноту розібратися у цій ситуації.

«Таким рішенням позбавляють мене права брати участь у ліцензійному турнірі на здобуття олімпійської ліцензії. Прошу розібратись у даній ситуації й не допускати порушень і несправедливостей у суддівстві та рішеннях тренерського складу», – написала Коб.

Тренер Коб – Микола Потапюк – також написав заяву до НОК України та Федерації босу України, у якій попросив негайно втрутитися у ситуацію.

Сама Маринчук також відреагувала на ситуацію, пояснивши, чому вибрали саме її.

«У мене несправедливо забрали поїздку на Євроігри, і тепер я теж хочу мати шанс поборотися за ліцензію», – написала вона у коментарях під постом Коб.

Зазначимо, що ліцензійний турнір пройде у Бангкоку.