Бій Усик – Ф’юрі відвідали чотири президенти клубів УПЛ: хто склав компанію Буткевичу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
515
1 голос
Бій Усик – Ф’юрі відвідали чотири президенти клубів УПЛ: хто склав компанію Буткевичу
Олександр Усик та Тасон Ф'юрі. Фото: Google
Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відвідав потужний футбольний десант з України у складі Буткевича, Геллера, Надєїна та Пересоляка.

Напередодні, в ніч на 19 травня, Олександр Усик (21–0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34–0–1, 24 КО) й об’єднав у своїх руках всі чемпіонські пояси у надважкій вазі.

Виявляється, з України до Саудівської Аравії з метою підтримати Усика вирушило чимало людей пов'язаних не лише з боксом, а й з футболом.

Крім президента УАФ Андрія Шевченка, в Ер-Ріяді також був помічений і президент житомирського Полісся Геннадій Буткевич, який постійно відвідує бої українського боксера та гравця свого клубу за кордоном.

А ще, за інформацією сайту Sport.ua, компанію Буткевичу склали і президент луганської Зорі Євген Геллер, бос рівненського Вереса Іван Надєїн та очільник Миная Валерій Пересоляк.

▶️  Відео нокдауну Ф'юрі дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Олександр Усик став першим з 1999 року боксером після легендарного нині британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.