Ф’юрі поставив під сумнів реванш з Усиком? Відомо, що злякало Тайсона та які плани у британця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2477
1 голос
Ф’юрі поставив під сумнів реванш з Усиком? Відомо, що злякало Тайсона та які плани у британця
Олександр Усик та Тасон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі заявив, що обговорить остаточне рішення про потенційний поєдинок-реванш проти Олександра Усика не зі своїм тренером чи промоутером, а родиною.

Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) натякнув, що жодного бою-реваншу, поєдинку номер два проти Олександра Усика  (22-0, 14 КО) не буде. Справа в тім, що зі слів британця, він обговорить потенційне побачення на рингу з українцем геть не зі своєю командою, а ... Дружиною і дітьми!

«У мене буде відпустка, я повернуся додому, обговорю це з дружиною і дітьми, подивлюся, що я хочу зробити. Через кілька місяців мені виповниться 36 років. Я займаюся боксом із самого дитинства, ось така ситуація.

У мене сотня боїв і пошкодження мозку. Чи хочу я опинитися в інвалідному кріслі? Я не впевнений. Але одне можу сказати: якщо мені все ще подобається бокс – а мені було весело, я отримував справжнє задоволення – значить, я буду продовжувати це робити», – сказав Ф'юрі в інтерв’ю Yahoo Sports.

▶️  Відео нокдауну Ф'юрі дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Олександр Усик став першим з 1999 року боксером після легендарного нині британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.