Відомий репер Дрейк втратив півмільйона через Усика: що зробив українець

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
560
1 голос
Відомий репер Дрейк втратив півмільйона через Усика: що зробив українець
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Американський репер Обрі Дрейк Грем, більш відомий як Дрейк, зробив ставку на велику суму на переможця у поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

У ніч з 18 на 19 травня у столиці Саудівської Аравії пройшов поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі, у якому наш співвітчизник переміг.

Мільйони шанувальників у світі раділи тріумфу нашого бійця, але точно не репер Дрейк. Справа в тім, що американець зробив ставку на 565 тисяч доларів на успіх британця (за коефіцієнта на перемогу 1.77, у разі успіху виграш міг бути трохи більше ніж один мільйон доларів).

Відзначимо, що нерідко репер робить ставки, які програють. Беттер навіть сприяв тому, що заявився термін, відомий як «‎Прокляття Дрейка».

Проте варто зазначити, що американець не завжди помиляється. Так, у лютому цього року він виграв понад мільйон доларів, поставивши на «Канзас-Сіті Чіфс‎» у фіналі Супербоула.

  • Нагадаємо, що Усик став першим з 1999 року боксером після легендарного нині британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.