«Якби я знав, то спробував би добити Усика в кінці»: Ф'юрі відреагував на поразку українцю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
412
1 голос
«Якби я знав, то спробував би добити Усика в кінці»: Ф'юрі відреагував на поразку українцю
Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкому дивізіоні британець Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) прокоментував у лайливій формі свою поразку від Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Знайшов мужність визнати поразку. Мова про Тайсона Ф’юрі, який коментуючи фіаско у бою проти Олександра Усика та втрату чемпіонського паска у надважкому дивізіоні, хоч і вилаявся, але визнав силу нашого співвітчизника.

«Завжди кажу: «Отримуй гроші і тра***ся» – ми це й зробили сьогодні. Дякую Олександру за хороший бій. Це був близький поєдинок. Вважав, що зробив достатньо для перемоги, але я не суддя. Не можу судити бої, бо боксую». 

Ф'юрі не став принижувати заслуг Усика, але і не сказав, що дійсно заслужив на поразку.

«Якби знав, то спробував би добити Усика в кінці, бо всі в моєму кутку думали, що ми ведемо у записках. Тому й думали, що треба продовжувати виконувати ту саму роботу. Але є те, що є. Плакати не буду. Я програв у близькому поєдинку доброму чоловікові, яким і є Усик», – сказав Ф'юрі на регламентній пресконференції. 

▶️  Відео нокдауну Ф'юрі дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Олександр Усик став першим з 1999 року боксером після легендарного нині британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.