Усику треба забути пораду Кличка? Ф’юрі різко відреагував на слова легенди, яким способом його можна перемогти

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
233
2 голоси
Усику треба забути пораду Кличка? Ф’юрі різко відреагував на слова легенди, яким способом його можна перемогти
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Тайсон Ф’юрі заявив, що не боїться того, що під час бою проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті, відкриється одне з його розсічень.

Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) насміхається над думкою експертів про те, що його старі розсічення можуть вплинути на результат бою проти Олександра Усика (21-0, 14 КО).

«Розсічення, воно таке яке є. Якщо воно відкриється в бою, це буде фантастика. Я ж не отримував розсічень раніше, чи не так?».

Ф'юрі дійсно мав справу з жахливим розсіченням на шляху до перемоги над Отто Валліном (26-2, 14 КО) у вересні 2019 року. Тоді йому наклали 47 швів, а переміг він одноголосним рішенням суддів.

«Я чув, як [Володимир] Кличко сказав, що спосіб перемогти мене – це завдати удар по розсіченню, але це не допоможе мене перемогти. Що ти збираєшся робити? Спричинити, щоб на мені з'явилося трохи крові. Трохи крові, що стікатиме по моєму обличчю, мене не зупинить».

Британець очікує, що у бій, пропри будь-що, не втрутиться суддя.

«Я просто сподіваюся, що рефері дозволить мені продовжити бій з розсіченням, якщо це станеться. Вам потрібна ціла армія, щоб зупинити мене. Не зважайте на розсічення», – заявив Ф’юрі для Sky Sports.

  • Поєдинок чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд;
  • Спочатку матч мав відбутися 17 лютого, однак його перенесли на три місяці через розсічення, отримане Ф'юрі у спарингу в тренувальному таборі.