«Я йду за тобою, лох-сосика»: Ф'юрі зробив прогноз на бій проти Усика за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
301
0 голосів
«Я йду за тобою, лох-сосика»: Ф'юрі зробив прогноз на бій проти Усика за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо свого майбутнього бою проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Я передбачаю, що у кожному бою хтось повинен програти, і це буде його команда, на жаль для них. Послухайте, Олександр великий боєць, золотий олімпійський призер, чемпіон світу в важкій вазі, чемпіон світу в надважкій вазі. Але, на жаль для нього, йому доведеться протистояти великому Тайсону Ф’юрі. Це моя ера.

Я дуже з нетерпінням чекаю суботнього вечора. І навіть якщо 20 мільйонів людей будуть скандувати його прізвище вони не зможуть битися за нього в той вечір. І коли це станеться, на рингу двоє чоловіків. Це буде дуже страшно, коли з ним на рингу буде гробар. Я йду за тобою, лох, сосискаі», – сказав Ф’юрі перед боєм.

Зазначимо, що переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.