Ф’юрі знову змінив свою думку: Тайсон заявив, що Усик «‎відбив голову» Кличку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2920
2 голоси
Ф’юрі знову змінив свою думку: Тайсон заявив, що Усик «‎відбив голову» Кличку
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) заявив, що бачив спаринг володаря полясів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти легендарного Володимира Кличка.

Тайсон Ф'юрі має всі ознаки психічних проблем, адже спочатку британець принизив Олександра Усика у порівнянні з Володимиром Кличко, а потім заявив, що наш чемпіон «‎відбив голову» молодшому з легендарних братів у спарингу.

«Усик рухливіший, у нього краща робота ніг, він краще використовує кути. Якось я бачив, як вони спарингували, і Усик відбив йому голову. 

Коли це було? Коли Кличко збирався провести реванш зі мною, який так і не відбувся. Він спарингував з Усиком і той відбив йому голову», – наводить слова Тайсона BoxNation.

  • Кличко та Ф'юрі провели поєдинок 28 листопада 2015 року у німецькому Дюссельдорфі. Судді одноголосно віддали перемогу Тайсону (115-112, 116-111, 115-112).
  • Британець проведе сутичку з Усиком 18 травня в Сайдівській Аравії. На кону цієї битви стоятиме титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.