Легендарний Тайсон назвав найкращого боксера у хевівейті: «Залізний Майк‎» дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1414
1 голос
Легендарний Тайсон назвав найкращого боксера у хевівейті: «Залізний Майк‎» дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній легендарний абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Майк Тайсон поділився думками про майбутній поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

Майк Тайсон озвучив свій прогноз на сутичку Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі. Легенда світового боксу впевнений у перемозі британця.

«Дуже чекаю не цей бій, це буде цікавий поєдинок, і я вважаю, що Тайсон Ф'юрі переможе. Тайсон збирається наздогнати Усика та перемогти».

«Залізний Майк‎» додав, що вважає «Циганського короля‎» найсильнішим в елітному боксерському дивізіоні бійцем сучасності.

«Я вважаю, що Тайсон зараз найкращий боксер у хевівейті. Великі бійці програють, великі бійці можуть виглядати погано, але це не заважає їм бути великими», – сказав Тайсон у коментарі Boxing Scene.

  • Битва за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року.
  • Тайсон, якому 57, зустрінеться з молодшим від себе на 30 років Джейком Полом у боксерській сутичці 20 липня на стадіоні AT&T в американському Арлінгтоні.