«Це атаки, які скеровані проти мирних людей»: Усик закликав світ допомогти Україні у відновленні енергосистеми

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
111
1 голос
«Це атаки, які скеровані проти мирних людей»: Усик закликав світ допомогти Україні у відновленні енергосистеми
Олександр Усик. Фото: Google
З початку повномасштабного вторгнення росія зруйнувала 50% енергетичної інфраструктури України – чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик підтримав українських енергетиків.

Чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) звернувся до світової спільноти з проханням допомогти захистити і відновити українську енергосистему від російських терористичних атак.

«Це атаки, скеровані проти людей, проти їхньої безпеки і безпеки держави. Мене це торкається особисто, бо там мій дім і моя родина, яка теж під загрозою. Я вдячний простим енергетикам, які зараз відновлюють зруйновану інфраструктуру за їх роботу.

Якщо я можу чимось допомогти моїм співвітчизникам, щоб вони не сиділи зимою без світла, тепла і води, якщо я можу звернути увагу світу на цю загрозу, я обов’язково це зроблю. Слава богу за все та слава Україні», – йдеться в заяві боксера.

ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ МОЖЕТЕ ГЛЯНУТИ У НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ

Нагадаємо, що Олександр Усик і ДТЕК запустили спільний проєкт «Битва за світло», щоб залучити додаткову допомогу від міжнародної спільноти для захисту і відновлення української енергетики.

  • Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком відбудеться 18 травня.
  • Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.