Суд повернув Продивуса на посаду президента Федерації боксу України: ФБУ відреагувала на таке рішення

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
339
1 голос
Суд повернув Продивуса на посаду президента Федерації боксу України: ФБУ відреагувала на таке рішення
Володимир Продивус. Фото: facebook.com/vladimirprodivus
Володимир Продивус оголосив про повернення на посаду президента Федерації боксу України після рішення суду. Відомо, як відреагували на цю подію у ФБУ.

Колишній очільник Федерації боксу України та віцепрезидент Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус заявив про повернення на посаду президента ФБУ після рішення суду.

У Федерації боксу України подібне сприйняли без позитиву.

«‎Зміна прізвища в реєстрі та виграний незрозумілий суд не означає, що Продивус з 2015 року не переобирався на посаду президента і може бути ним довічно. Президент ФБУ без осередків! Чим він хоче керувати? Хіба що Гуровичем і Донатосом».

У ФБУ відзначили, що планують вибори президента організації, але Продивус може взяти у них участь.

«Для цього, йому необхідно було стати делегатом і щоб його кандидатуру делегували не менше 5 обласних осередків. Час є до 18 травня, шановний Володимир Степанович! Покажіть приклад, як Вас хочуть бачити на посаді президента колективні члени ФБУ. 

В боксерській спільноті треба спочатку спитати дозвіл, чи хочуть Вас бачити, чи ні. Ваші вибори в 2021 році під вивіскою «ФАРС» не були легітимними, всім це відомо, не було елементарного кворуму, тому Вам показали на вихід».

ФБУ звернулася до Володимира Степановича та запросила на вибори.

«‎Якщо ви так поважаєте бокс і боксерську спільноту, прийдіть на вибори 8 червня. Запрошення надіслали Вам на три адреси, маємо надію, якщо колектив знову дасть Вам довіру, тоді Ви будете гідним керівником і покажете нам приклад, а не будете займатись популізмом на своїх сторінках!», – йдеться у повідомлені федерації на її сайті.

  • Нагадаємо, що його було відсторонено у лютому 2022-го року, коли новим очільником ФБУ обрали Кирила Шевченка.
  • У червні визнав протиправним призначення Шевченка, а його апеляцію відхилили у квітні.
  • 7 травня Продивуса повернули у реєстр як президента Федерації боксу України.