«‎Там пахне смертю»: Усик згадав про поїздку на фронт та розповів, яку пораду на початку війни йому дав Кличко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1342
3 голоси
«‎Там пахне смертю»: Усик згадав про поїздку на фронт та розповів, яку пораду на початку війни йому дав Кличко
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів про пораду Віталія Кличка, яку отримав на початку повномасштабної війни, та згадав свої візити на передову.

Олександр Усик зізнався, що на фронті тяжка атмосфера, яка пригнічує, а сам він добу добирався на передову.

«Я одразу почав думати про те, як мені повернутися, бо в Україну літаки не літали. Одна машина їхала до Києва – наша. Я добу діставався. Їздив підтримати хлопців. 

Знаєте, перш за все, коли ми вийшли з машини, ходили окопами, я почав принюхуватися. Там пахне смертю, якимось тягарем, негативом, там не хочеться перебувати‎».

Наш чемпіон заявив, що Кличко-старший пояснив йому, що можна приносити більше користі Україні , якщо буде говорити про війну закордоном.

«Коли ми спочатку вступили в територіальну оборону, я спілкувався з Віталієм Володимировичем Кличком. Він сказав: «Молодець, що ти робиш це, але ти більше зробиш, якщо ти говоритимеш про це в Європі та Америці, що у нас тут відбувається. Ти зможеш допомогти своїй країні дещо іншим способом‎», – сказав Усик у коментарі TNT Sports.

  • Сутичка українця та Тайсона Ф’юрі відбудеться 18 травня, а переможець стане абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Усик в останньому бою наприкінці серпня, відправив у нокаут Данієля Дюбуа у дев'ятому раунді.
  • Тайсон провів свій останній поєдинок у жовтні, здобувши перемогу за очками над Френсісом Нганну.