Легендарний Льюїс пояснив, з ким битиметься Ф’юрі після перемоги над Усиком: ексабсолют розставив всі крапки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3791
1 голос
Легендарний Льюїс пояснив, з ким битиметься Ф’юрі після перемоги над Усиком: ексабсолют розставив всі крапки
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Top Rank Boxing
Колишній боксер Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 КО) вважає, що Тайсон Ф’юрі переможе Олександра Усика у бою за звання абсолюта у хевівейті. Він назвав ще двох опонентів, з якими повинен зустрітися британець.

Останній абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Леннокс Льюїс (1999) раніше заявив, що Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) поб'є українця Олександра Усика (21-0, 14 КО) та стане новим абсолютом дивізіону.

Експерт вважає, що потім Ф’юрі має зустрітися з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

«Тайсону справді потрібно дати бій Джошуа. Тому що це суто британська справа. Бо вболівальники хочуть побачити цей бій. Завжди хотіли. Такий був початковий план, що рано чи пізно вони зустрінуться на рингу. Такою є традиція. У Британії завжди проходили великі бої між двома найкращими супертяжами».

Також, на думку Льюїса, Ф’юрі повинен дати реванш Франсісу Нганну (0-2, 0 КО).

«Ф’юрі не був готовий. Він не сприймав його серйозно. Впевнений, що у реванші Ф'юрі виглядав би набагато краще. Ви ж знаєте, що я сам через це проходив. Ми бачимо, яку форму набрав Тайсон напередодні бою з Усиком. Цього разу він серйозно підготувався до поєдинку», – цитує Льюїса Boxing Scene.

  • Двобій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі пройде 18 травня;
  • Матч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).