Промоутер Ломаченка зробив прогноз на бій проти Камбососа: Арум вважає, що українець втратив свою форму

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2168
1 голос
Промоутер Ломаченка зробив прогноз на бій проти Камбососа: Арум вважає, що українець втратив свою форму
Василь Ломаченко. Фото: Google
Голова Top Rank та промоутер Василя Ломаченка Боб Арум поділився думками про бій українського боксера проти Джорджа Камбососа, який відбудеться 12 травня.

Голова Top Rank Боб Арум поділився очікуваннями від поєдинку між Василем Ломаченком (17-3, 11 КО) та Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO):

«Ломі 36, і він не такий вже й старий, але у нього була довга аматорська кар'єра, яка налічувала 400 боїв на найвищому рівні. Можливо, він вже не такий хороший, як п'ять років тому. Джордж Камбосос – це жива собака в бою. Він дуже хороший боєць і завжди у формі. Це буде важкий бій.

Але йому дуже важко протистояти Камбососу. Це буде дуже цікавий поєдинок, якого я з нетерпінням чекаю. Я вважаю, що Ломаченко все ще великий боєць. Я думаю, що Лома виграв бій з Хейні. Але знову ж таки, судді вирішили інакше, і ви повинні поважати рішення суддів», – сказав Арум в коментарі для Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос відбудеться 12 травня. На кону стоятиме пояс IBF.

Зазначимо, що наразі свій останній бій український боксер провів у травні 2023-го проти Девіна Хейні (31-0, 15 КО), в якому він програв за очками одноголосним рішенням суддів.