«Він адаптується і контролюватиме хід поєдинку»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2950
0 голосів
«Він адаптується і контролюватиме хід поєдинку»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью поділився думками щодо бою володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком відбудеться 18 травня.

Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью розповів про власні очікування від поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі:

«Робота, яку Усик проробив проти Гассієва в Росії, була абсолютно феноменальною. Він не пропустив жодного удару – це те, що він здатний зробити, коли виходить у ринг. Усик пристосовується та адаптується до кожного стилю, з яким стикається.

Тайсон може створити деякі проблеми на ранній стадії поєдинку через свої габарити, але зрештою, Усик адаптується, пристосується і контролюватиме хід бою. Він переможе одноголосним рішенням суддів», – сказав Беллью в коментарі для Boxing News 24.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.