Усик може обійти Кроуфорда та Іноуе: що потрібно нашому чемпіону, щоб очолити рейтинг P4P

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
113
1 голос
Усик може обійти Кроуфорда та Іноуе: що потрібно нашому чемпіону, щоб очолити рейтинг P4P
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в двох дивізіонах Пол Маліньяджі поділився думкою про те, що потрібно зробити Олекспндру Усику, щоб бути найкращим боксером рейтингу pound-for-pound (незалежно від вагової категорії).

Пол Маліньяджі вважає, що японець Наоя Іноуе близький до того, щоб випередити Теренса Кроуфорда та очолити рейтинг P4P. Але у разі перемоги Олександра Усика на Тайсоном Ф'юрі, то саме українець стане найкращим.

«Іноуе йде прямо по п'ятах за Теренсом Кроуфордом у списку найкращих боксерів у P4P. Теренс Кроуфорд стає старшим (36 років), і ми ще подивимося, як він виступить проти Мадрімова, але я не бачу, щоб Іноуе прямо зараз змістив Кроуфорда з цього місця. 

Але Іноуе перебуває в такому становищі, що скоро він може посісти це перше місце. Якщо Усик переможе Ф'юрі, то він стане №1 у P4P, ви не зможете це заперечувати», – сказав ексбоксер для ProBox TV.

  • Нагадаємо, що спочатку бій українця та британця планували на 17 лютого, але Тайсон отримав травму в тренувальному таборі під час спарингу. Тепер поєдинок пройде 18 травня у Саудівській Аравії.