«Розмір має значення»: абсолютна чемпіонка світу з боксу зробила прогноз на поєдинок Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1825
1 голос
«Розмір має значення»: абсолютна чемпіонка світу з боксу зробила прогноз на поєдинок Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Абсолютна чемпіонка світу з боксу в трьох дивізіонах Кларісса Шілдс поділилася думками щодо бою володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Абсолютна чемпіонка світу з боксу в трьох дивізіонах Кларісса Шілдс розповіла про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Я не знаю, яку кількість років ми не бачили бою у надважкій вазі за звання абсолютного чемпіона світу. Розмір має значення. Усик повинен буде використати свій захист, свій напад і свою грубу силу, щоб стримати Тайсона Ф’юрі та стати чемпіоном світу у надважкій вазі.

Якщо Усик виграє звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі – це запише його у світову історію. Усик зробив це у важкій вазі, а тепер може зробити це і у надважкій вазі. Це беззаперечно зробить його одним із найкращих боксерів не залежно від вагової категорії», – сказала Шілдс в коментарі для DAZN.