«У нього IQ, як у Альберта Ейнштейна боксу»: ексчемпіон світу удостоїв українського боксера компліментом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
695
1 голос
«У нього IQ, як у Альберта Ейнштейна боксу»: ексчемпіон світу удостоїв українського боксера компліментом
Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у легкій вазі Джордж Камбосос поділився очікуваннями від двобою проти колишнього чемпіона світу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка, виписавши на адресу українця чимало компліментів.

Або заграє, або намагається приспати пильність чи просто поважає. Мова про відношення Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) до Василя Ломаченка (17-3, 11 КО), з яким йому доведеться битися вже найближчої неділі.

«У нього IQ, як у Альберта Ейнштейна боксу. У Ломаченка, який готовий на 100%, ще багато енергії. Ніколи не можна ставитися зверхньо до такого хлопця, як Ломаченко. Я був би найбільшим ідіотом, якби зробив це. 

Ломаченко – великий боєць, він хлопець, якого ми дуже поважаємо. Ми готуємося до найкращої версії Ломаченка. Щойно пролунає гонг, поваги вже не буде, настане час виконувати роботу. У мене неймовірний план на бій, у мене був табір із фантастичними спаринг-партнерами, які схожі на Ломаченка, і в мене є плани на бій від А до Я», – сказав Камбосос в інтерв’ю BoxingScene.

  • Бій між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом пройде в австралійському місті Перте 12 травня на RAC Arena.
  • На кону двобою між українцем та австралійцем з грецьким корінням стоятиме вакантний титул IBF в легкій вазі.
  • Свій попередній поєдинок Лома провів проти Девіна Хейні 20 травня минулого року та програв американцю за очками.