Нокдаун, перша поразка в кар’єрі, одностайний вирок: в США розіграли абсолютне чемпіонство суперсередньої ваги

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
23010
11 голосів
Нокдаун, перша поразка в кар’єрі, одностайний вирок: в США розіграли абсолютне чемпіонство суперсередньої ваги
Сауль Канело Альварес та Хайме Мунгія. Фото: Associated Press
У суботу, 4 травня, абсолютний чемпіон суперсередньої ваги за версіями WBC, WBA, IBF і WBO мексиканець Сауль Канело Альварес (61-2-2, 39 КО) за очками одноголосним рішенням суддів здолав земляка Хайме Мунгію (43-1, 34 КО).

33-річний Сауль Канело Альварес відстояв звання абсолюта суперсередньої ваги на вечорі боксу у Лас-Вегасі (США) завдяки перемозі над 27-річним Хайме Мунгією, якии зазнав першої поразки у кар'єрі.

У першому раунді Канело спочатку боксував на контратаках, а потім почав пресингувати. Мунгія зробив ставку на тоннаж ударів. Він дуже багато стріляв джебами та періодично атакував серіями.

У третьому раунді Мунгія за кілька секунд до гонга відзначився багатоударною комбінацією та завдав кілька влучних неприємних ударів. А ось у четвертому раунді претендент не розрахував дистанцію після своєї атаки й залишився у небезпечній зоні, тому пропустив аперкот та впав у нокдаун.

Альварес вразив суперника лівим боковим у п’ятій трихвилинці, але не став розвивати епізод. Ще більше Мунгії прилетіло в шостому раунді.

Трохи краще претендент провів всьому трихвилинку, відзначившись парою багатоударних комбінацій. У дев’ятому раунді відбувся хороший обмін. У десятій трихвилинці Мунгія пропустив кілька правих прямих і кросів.

Канело взяв паузу в 11-му раунді й не залишив Мунгії жодного шансу у вирішальній трихвилинці. Рахунок суддів: 117-110, 116-111 та 115-112 на користь чемпіона.

Канело UD 12.

  • Зазначимо, що Альварес вчетверте поспіль захистив титул абсолюта;
  • Всього він виграв 24 поєдинки за звання чемпіона світу.