«Людина-амфібія»: на Росії здивували прогнозом на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
748
2 голоси
«Людина-амфібія»: на Росії здивували прогнозом на бій Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Сергій Ковальов поділився думками про майбутній поєдинок українця Олександра Усика проти британця Тайсона Ф'юрі.

Сергій Ковальов вважає, що невпевнений виступ у бою з Франсісом Нганну – це результат недооцінки суперника з боку Тайсона Ф'юрі.

«‎Подивившись бій Ф'юрі з Нганну, можна сказати, що «‎Циганський король» здувся. Моя особиста думка, що він тоді не здувся, а недооцінив Нганну. Він вийшов і думав, що буде легкий бій, а той, навпаки, налаштувався, і ось так вийшло».

Росіянин зізнається, що вважає фаворитом у цій битві нашого чемпіона світу.

«Для Ф'юрі, можливо, ця пауза буде плюсом. Він ніби емоційно пережив цей настрій, а зараз буде ще на нього нашаровувати. Тому бій може бути неоднозначний, інтригуючий. Не знаю, тут не можу дати чітких прогнозів. 

Напевно, 60 на 40 у бік Усика. Саня в боксі хитрий, винахідливий, спритний, він не дихає під водою більше чотирьох хвилин. Людина-амфібія, коротше‎», – сказав Ковальов на подкасті Григорія Дрозда.

  • Поєдинок між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії. На кону битви стоятиме титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Також на цьому вечорі боксу свій бій проведе українець Даніель Лапін. Він вийде на бій проти португальця Октавіу Пудивітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.