Опубліковані найкращі моменти боїв Ломаченка: потужне відео перед поєдинком з Камбососом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
53
1 голос
Опубліковані найкращі моменти боїв Ломаченка: потужне відео перед поєдинком з Камбососом
Василь Ломаченко. Фото: Google
Промоутерська компанія Top Rank підтримала колишнього чемпіона світу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка перед його боєм з Джорджем Камбососом та опублікувала відео з найефектнішими поєдинками українця.

Василь Ломаченко проведе свій чемпіонський поєдинок раніше, ніж Олександр Усик та Денис Берінчик, а саме через десять днів, 12 травня. Українець поміряється силами з екс об'єднаним чемпіоном австралійцем Джорджем Камбососом, а на кону битви буде стояти титул чемпіона світу IBF у легкій вазі (до 61,2 кг).

Напередодні цього бою промоутерська компанія Top Rank, яка представляє інтереси нашого співвітчизника, на своєму офіційному ютуб-каналі опублікувала відео з добіркою найкращих моментів минулих поєдинків за участі Ломаченка.

  • Нагадаємо, бій Ломаченко-Камбосос відбудеться в Перті, Австралія, тобто на батьківщині суперника українця.
  • Останній бій Василь провів у травні минулого року, коли поступився за очками абсолютному чемпіону дивізіону американцеві Девіну Хейні.
  • Камбосос у 2022-му році зазнав двох поразок від того ж Хейні. У 2023-му австралієць спірно виграв рішенням суддів у британця Максі Г'юза.