Красюк став на захист Усика: промоутер нашого чемпіона відповів Воррену, який назвав українця плаксою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1836
1 голос
Красюк став на захист Усика: промоутер нашого чемпіона відповів Воррену, який назвав українця плаксою
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк відреагував на слова спів-промоутера володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі Френка Воррена, який назвав українського боксера плаксою через реакцію на удари по корпусу.

Олександр Красюк наголосив, що у бою Олександра Усика з Даніелем Дюбуа британець завдав удару нижче пояса, а це для чоловіка дуже боляче.

«Коли чоловік пропускає удар нижче пупка, то зазвичай це завдає йому болю. Так сталося в бою з Даніелем Дюбуа. Не тільки для Усика, а й для будь-якого чоловіка нормально страждати через удари нижче пояса. Тому такі удари нелегальні в боксі та заборонені, про що чітко говорив рефері».

Промоутер не згоден з Френком Ворреном та вважає, що нашого чемпіона не можна назвати плаксою, адже українець – великий чемпіон.

«‎Як можна називати Усика плаксою? Він завоював свій титул у Польщі й ніколи не захищав його на батьківщині. Він завжди їздив додому до своїх опонентів і знищував їх. Зараз Усик уже кілька років переслідує Тайсона Ф'юрі. Тайсон знімався з бою чотири рази поспіль, включно з двома датами протягом останніх шести місяців.

Ні, Усик - не плакса. Олександр - великий чоловік у боксі, і він терпляче чекає, коли вийде на ринг. Це буде чудове свято для нього», – сказав у коментарі Красюк Sky Sports.

  • Наступний бій наш боксер проведе проти Тайсон Ф'юрі 18 травня за титул абсолютного чемпіона світу.
  • У серпні минулого року Усик нокаутув Дюбуа у дев’ятому раунді.