Екстренер Джошуа сказав, коли Усик піде з боксу: фахівець зізнався, за кого вболіватиме у битві українця з Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1267
2 голоси
Екстренер Джошуа сказав, коли Усик піде з боксу: фахівець зізнався, за кого вболіватиме у битві українця з Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія розповів, за кого підтримуватиме у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Роберт Гарсія зізнався, що буде вболівати за Олександра Усика у його битві з Тайсоном Ф'юрі. Також тренер вважає, що українець після здобуття корони елітного дивізіону покине бокс.

«Я хочу побачити, як Усик стане абсолютним чемпіоном і, можливо, після цього піде з боксу. Він багато чого домігся в боксі, бився з кількома великими бійцями. Якщо Усик переможе Ф'юрі, то стане одним із найвидатніших суперважковаговиків в історії. Я б хотів побачити, як дійсно маленький хлопець цього доб'ється».

Фахівець заявив, що йому не сподобалося, як «‎Циганський король» зневажливо поставився до сутички з Франсісом Нганну.

«До того ж я був дуже задоволений тим, як Ф'юрі виступив із Френсісом Нганну. Я думаю, що він просто проявив неповагу до боксу, наплював на те, що люди можуть подумати або говорити про нього. Я не думаю, що він готувався до цього бою, і це неповага до боксу, тому що всі сприймають цей вид спорту серйозно. 

Усім слід сприймати його всерйоз. Це серйозний вид спорту, люди можуть померти на рингу. Тому я б хотів побачити, як Усик переможе», – сказав Гарсія в інтерв'ю YouTube-каналу FightHype.com.

Бій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) проти володаря титулу WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться 18 травня. Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).