Воррен зухвало висловився на адресу Кличка, згадавши Ф'юрі: що заявив спів-промоутер Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2361
1 голос
Воррен зухвало висловився на адресу Кличка, згадавши Ф'юрі: що заявив спів-промоутер Тайсона
Володимир Кличко та Тайсоном Ф'юрі. Фото: Google
Френк Воррен, який є спів-промоутером Тайсона Ф’юрі, в одному зі своїх висловлювань принизив Володимира Кличка, згадавши свого підопічного та їх поєдинок.

Промоутер Френк Воррен впевнений, що колишній чемпіон світу з боксу за версією WBA (1985-1986) у напівлегкій вазі Баррі Макґіґан, який у статті в The Mirror казав про слабке підборіддя Тайсона Ф’юрі, неправий.

Промоутер британця заявив, що «Циганський король‎» просто знищив на ринзі Володимира Кличка, який того часу домінував у надважкій вазі.

«Я розчарований. Він каже, що міцність бороди Ф'юрі під питанням... Але що це взагалі означає? Як на мене, міцність бороди - це коли боєць у змозі піднятися на ноги після пропущеного удару і продовжити бій. Знаєте, у кого були проблеми з міцністю бороди? У Ларрі Холмса!‎».

Також промоутер загадав і трилогію Тайсона з американським панчером Деонтеєм Вайлдером.

«Погляньте на його рекорд. Чувак вирушив до Німеччини і побив найкращого супертяжа свого покоління [Володимир Кличко]. Не просто побив. Він зводив його до школи. Він зник із боксу. Повернувся, провів два проміжних бої, після чого вирушив у Штати битися з панчером, який найважче б'є за останні 50 років [Деонтей Вайлдер].

Панчером, який ніколи не програвав. Який шість років утримував титул. Тайсон вирушив битися з ним, незважаючи на зайву вагу. Він побив його, але отримав від суддів тільки нічию. Після чого бився з ним ще двічі. І двічі його нокаутував‎», – сказав Воррен в інтерв’ю YouTube-каналу «BoxNation».

  • Бій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) проти володаря титулу WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться 18 травня. Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).
  • Третій бій Тайсона проти Вайлдера відбувся 9 жовтня 2021 року – британець захистив титул WBC, нокаутувавши суперника в 11-му раунді.
  • Перші два бої Деонтея і британця завершилися нічиєю і перемогою другого відповідно.
  • Читайте наш спеціальний матеріал про трилогію Ф’юрі – Вайлдер.
  • «‎Циганський король» переміг Кличка-молодшого восени 2015 року за рішенням суддів.