«Дві хвилини порки‎»: ексчемпіон світу дав впевнений прогноз на поєдинок Майка Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
112
2 голоси
«Дві хвилини порки‎»: ексчемпіон світу дав впевнений прогноз на поєдинок Майка Тайсона
Джейк Пол – Майк Тайсон. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі озвучив прогноз на поєдинок легенди боксу Майка Тайсона проти блогера Джейка Пола, коли дізнався про зміни статусу цієї сутички.

У середу, 29 квітня, стало відомо, що бій Майка Тайсона та Джейка Пола буде офіційним. Це значить, що поєдинок триватиме вісім раундів з дозволеними нокаутами, раундами по дві хвилини та без захисту для голови, а результат піде у залік. Про це повідомив ТalkSPORT.

Тімоті Бредлі зізнався, що очікує у цій битві нокауту.

«Спочатку я подумав, що це якесь божевілля, але потім я подивився на правила - нокаути! - і це офіційно. Це може трапитися. Двохвилинні раунди будуть на користь Майка Тайсона. У цьому немає жодних сумнівів, хлопці».

Ексбоксер відзначив, що у легенди боксу є всі шанси завершити поєдинок достроково.

«Дві хвилини порки. У перших чотирьох раундах він буде палаючим Майком Тайсоном, він буде терзати Пола біля канатів, бити його по корпусу, бомбардувати його потужними плюхами. 

У нього є потенціал нокаутувати цю людину. Міць - це останнє, що тебе покидає. Дві хвилини, чувак, - це все, що потрібно, щоб вирубати цього дісней-боя до чортів собачих», – сказав Бредлі у коментарі ProBox TV.

Нагадаємо, що Тайсон зустрінеться з Полом у боксерській сутичці 20 липня на стадіоні AT&T в американському Арлінгтоні.