Ф'юрі на замітку: російський кривдник Гвоздика назвав слабке місце Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
647
1 голос
Ф'юрі на замітку: російський кривдник Гвоздика назвав слабке місце Усика
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Росіянин Артур Бетербієв, який виступає під прапором Канади, прокоментовав чутки щодо слабкого місця українського чемпіона світу Олександра Усика.

Артур Бетербієв вважає, що у Олександра Усика слабким місце дійсно є корпус, але не вважає, що Тайсону Ф'юрі потрібно постійно туди бити. 

«Усик погано тримає удари по корпусу? Думаю, так і є. Чи повинен Ф'юрі вицілювати корпус? Не так, щоб прямо вицілювати. Але іноді потрібно і туди пробивати‎», – цитує росіянина твіттер-акаунт Queensberry Promotions.

  • Олександр Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.
  • У наступному поєдинку росіянин вийде у ринг проти співвітчизника Бівола розіграють пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO. Зустріч запланована на 1 червня.
  • Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Як завершувалися бої Усика та Бетербієва у минулому

  • У 2007 році під час матчевої зустрічі між Україною та Росією переміг Бетербієв - 12:10.
  • Українець та росіянин билися на чемпіонаті світу 2011 року в Баку, де перетнулися у чвертьфіналі турніру. Тоді Усик здобув перемогу за очками (17:13), а згодом виграв турнір. 
  • Друга зустріч відбулася вже на Олімпіаді-2012 року в Лондоні. В 1/4 фіналу Бетербієв знову зійшовся з українцем. Як і рік тому, судді віддали перемогу Усику (17:13), який і виграв турнір.