Всесвітньо відомий промоутер дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі: він назвав переможця і боксера, що виділяється

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3534
4 голоси
Всесвітньо відомий промоутер дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі: він назвав переможця і боксера, що виділяється
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Френк Воррен, який є промоутером Тайсона Ф’юрі, відповів на випад члена Зали слави боксу Баррі Макґіґана, який передбачає проблеми для британця у матчі проти Олександра Усика в бою за звання абсолюта у хевівейті.

Колишній чемпіон світу з боксу за версією WBA (1985-1986) у напівлегкій вазі Баррі Макґіґан (32-3, 28 КО) у статті в The Mirror зазначив, що Тайсон Ф’юрі дарма вважає Олександра Усика бійцем крузервейту, який просто штучно набрав вагу.

Експерт відкреслив, що британця з таким підходом можуть чекати проблеми.

Осторонь ситуації не залишився промоутер Ф’юрі – Френк Воррен. Він жорстко відповів легенді.

«Не знаю, що можна сказати Баррі. Хіба що перемогти всіх найкращих бійців свого покоління, що, власне, Тайсон і зробив. І Ф’юрі це доведе ще раз 18 травня, коли поб'є Усика та зробить те, чого Баррі не зробив – переможе всіх найкращих зі свого покоління.

На думку Воррена, сам Макгіган уникав матчів проти топів.

«Баррі ніколи не бився з Азумою Нельсоном, Баррі Майклом, відмовився від реваншу зі Стівом Крузом, хоч я намагався влаштувати всі ці бої. А Тайсон виділяється серед свого покоління. Він готовий битися з усіма, він нікого не обманює», – сказав Воррен в інтерв’ю YouTube-каналу «BoxNation».

  • Бій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) проти володаря титулу WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).