Усик дізнався ім’я можливого суперника після Ф’юрі: колишній чемпіон світу націлився на пояс українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2073
3 голоси
Усик дізнався ім’я можливого суперника після Ф’юрі: колишній чемпіон світу націлився на пояс українця
Джозеф Паркер, фото: Getty Images
Промоутер Девід Хіггінс (Duco Events) заявив про те, що його клієнт – тимчасовий чемпіон WBO у хевівейті новозеландець Джозеф Паркер (35-3, 23 КО) – претендує на бій з переможцем матчу між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

Промоутер Джозефа Паркера – Девід Хіггінс – висловився про намір організувати бій свого підопічного проти переможця матчу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Він зазначив, що Паркер, здолавши у березні рішенням суддів китайця Чжана Чжілея (26-2-1, 21 КО), відібрав у нього тимчасовий титул WBO та автоматично став обов’язковим претендентом.

«Боксери часто кажуть, що готові битися з будь-ким. У випадку Джозефа так і є. І він це не раз доводив. Він хотів би виступити у вересні або у жовтні в одному з кардів у Саудівській Аравії. Він проведе бій із тим, кого йому запропонують у суперники».

Спеціаліст зазначив, що вони триматимуть руку на пульсі ситуації у дивізіоні.

«Скоро пройде кілька крутих боїв. Це і Ф'юрі – Усик, і Вайлдер – Чжілей. Тоді стане зрозуміло, які варіанти з'являться у Джозефа. Зрозуміло, що всі хочуть битися за титул. І Джозеф не є винятком. Але не факт, що він отримає його наступним», – заявив він в інтерв’ю Sky Sports.

  • Матч чинного чемпіона WBA, WBO та IBF Усика із володарем титулу WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Паркер був чемпіоном WBO з 2016 до 2018 року.