Поєдинок проти Усика нічого не означає: відомий промоутер вірить в успіх британського боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1033
0 голосів
Поєдинок проти Усика нічого не означає: відомий промоутер вірить в успіх британського боксера
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився очікуваннями від бою британського боксера надважкої ваги Даніеля Дюбуа проти обов'язкового претендента на титул IBF Філіпа Хрговича.

Хорватський боксер Філіп Хргович (17-0, 14 KO) 1 червня проведе бій проти Данієля Дюбуа (20-2, 19 КО) із Великобританії.

Промоутер Френк Воррен поділився очікуваннями від поєдинку британця та хорвата:

«У Дюбуа є все. Якщо він зможе продемонструвати сміливість, я думаю, що він виграє бій. Це залежить від того, як він зможе стиснути зуби, піти туди і використати свої переваги. У нього чудовий джеб, він може бити, він повинен продовжувати працювати.

У нього хороше підборіддя незважаючи на те, що його зупинив Усик. Можливо, він розчарувався через те, що сталося з арбітром тієї ночі, але справа не в цьому. Йдеться про те, щоб стиснути зуби і зробити свою справу», – сказав Воррен в коментарі для Boxing Scene.

Зазначимо, що Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі буде зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних боїв.

Нагадаємо, що свій останній поєдинок український боксер провів саме проти Данієля Дюбуа, відправивши його в нокаут у дев'ятому раунді.