«‎Як суперечка про Мессі і Роналду»: ексзірка боксу пояснив, що має зробити Усик, щоб стати найкращим в історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
61
1 голос
«‎Як суперечка про Мессі і Роналду»: ексзірка боксу пояснив, що має зробити Усик, щоб стати найкращим в історії
Олександр Усик. Фото: Google
Ексчемпіон світу у важкій вазі Тоні Беллью розповів, що Олександру Усику потрібно зробити, щоб стати найкращим в історії та пояснив, до чого тут Тайсон Ф'юрі.

Тоні Беллью впевнений, що Олександр Усик стане найвеличнішим боксером в історії, якщо здолає Тайсона Ф'юрі.

«У разі перемоги над Тайсоном Ф'юрі Усик утвердить себе одним із найвидатніших бійців в історії. Усе просто. Це вже буде, як суперечка про Мессі та Роналду. Хто зробив те, що зробив він?» 

Британець пояснив, чому досягнення українця буде вищим, ніж за часів кар’єри Флойда Мейвезера, який одержав перемоги у всіх своїх 50 поєдинках.

«Якщо почнуть згадувати Флойда Мейвезера... У Флойда є олімпійське золото? Чи поїхав він на чужу територію і побив усіх? Чи побив він кожного чемпіона на його території? Чи вибирав він вишеньки на торті хоч один раз?‎», – сказав Беллью в інтерв’ю DAZN Boxing.

  • Поєдинок Ф'юрі та Усика за титул абсолютного чемпіона світу у надважкому дивізіоні має відбутися 18 травня в Саудівській Аравії, а саме у столиці Ер-Ріяді.
  • Белью бився з українцем у листопаді 2018 року. Тоді, у своєму останньому поєдинку у першій важкій вазі, Усик переміг нокаутом у восьмому раунді та відстояв звання абсолюта та титули WBO, WBC, IBF, WBA-Super та The Ring.