«Найкращий бій ‎Ф’юрі був проти Кличка»: жертва Усика розкритикував рівень Вайлдера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
54
1 голос
«Найкращий бій ‎Ф’юрі був проти Кличка»: жертва Усика розкритикував рівень Вайлдера
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Беллью поділився думками про рівень суперників британця Тайсона Ф’юрі до його поєдинку з українцем Олександром Усиком.

Тоні Беллью вважає, що Деонтей Вайлдер не є надто важким суперником. Британець впевнений, що американський боксер володіє лише потужним ударом.

«Те що зробив Джозеф Паркер із Вайлдером прояснює, ким був Деонтей. Він неймовірний панчер нашого покоління, але у нього тільки один козир. Не зрозумійте неправильно, це пекельний козир. 

Якщо цей козир проходить, то ти прокинешся в швидкій допомозі. Але це один козир, який хороший боєць світового рівня зможе обійти, як і показав Джозеф Паркер‎».

Також екссуперник Олександра Усика відзначив, що достойним опонентом у Тайсона був лише молодший з братів Кличків.

«‎Без тіні сумніву, найкращий виступ Тайсона Ф'юрі був проти Володимира Кличка. Це найбільш вражаюча перемога для мене із заділом у милю. А Деонтей Вайлдер, як я говорив, він дуже сильний, але йому нема чим похвалитися. Це факти», – сказав Беллью в інтерв’ю DAZN Boxing.

  • Бій Ф'юрі та Усика за титул короля елітного дивізіону має відбутися 18 травня в Саудівській Аравії, а саме у столиці Ер-Ріяді.
  • Белью проводив поєдинок з українцем у листопаді 2018 року. Тоді Олександр переміг нокаутом у восьмому раунді.