«Джошуа – звір, і як сильно він його побив?‎»: в Англії пояснили сумніви у перемозі Ф’юрі над Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4943
1 голос
«Джошуа – звір, і як сильно він його побив?‎»: в Англії пояснили сумніви у перемозі Ф’юрі над Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Бронзовий призер Токіо-2020 Фрейзер Кларк (8-0-1, 6 КО) поділився очікуваннями від бою за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Багато експертів та вболівальників вважають, що Тайсон Ф'юрі може перемогти Олександра Усика, адже «‎Циганський король» значно перевершує українського чемпіона за габаритами.

Фрейзер Кларк зізнався, що хоче перемоги британця над нашим співвітчизником, але не впевнений, що антропометрія допоможе Тайсону. Як приклад, британець наводить потужного Ентоні Джошуа, який двічі поспіль поступився Олександру.

«Я хочу, щоб Тайсон виграв бій, але Усик – для мене – хороший боєць. Але я справді на межі. Люди говорять про те, щоб використати свій розмір, побити його. Ентоні Джошуа – звір, і як сильно він його побив?‎», – наводить слова британця Boxing Social.

Нагадаємо, що вже 18 травня весь світ дізнається ім’я нового короля елітного дивізіону. Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій категорії між Усиком та Ф'юрі пройде у Саудівській Аравії.