Найважчий суперник Усика готовий продатися білорусу: відома ціна питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1796
1 голос
Найважчий суперник Усика готовий продатися білорусу: відома ціна питання
Олександр Усик та Майріс Бріедіс. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Майріс Брієдіс, якого свого часу перемагав Олександр Усик, запропонував білоруському стрімеру Андрію Mellstroy Буриму вийти на бій-реванш із Джеєм Опетаєю у футболці з його фото.

Майріс Брієдіс звернувся до білоруського блогера Андрію Бурима, який відомий за ніком Mellstroy, та запропонував йому за один мільйон доларів вийти на поєдинок проти Джея Опетаї у футболці з його фото.

«Mellstroy, у мене до тебе пропозиція. Я як триразовий чемпіон світу з боксу, на якого чекає бій 18 травня в найпрестижнішому заході з боксу топ-рівня в Саудівській Аравії, пропоную за один мільйон доларів вийти на ринг у майці з твоїм зображенням.

І всі зірки світового рівня, там присутні, дізнаються про тебе, а також мільйони глядачів по всій Землі, які з нетерпінням чекають цього бою‎», - сказав Брієдіс на відео, яке опублікував у Твіттері.

Нагадаємо, що Брієдіс, якого Красюк називав найскладнішим суперником Усика, на початку повномасштабного вторгнення критикував владу Латвії через допомогу Україні. Проте з часом «перевзувся» та навіть приїзжав до Києва.

  • Поєдинок Майріса проти Опетаї відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії в рамках одного боксерського шоу, що й битва Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі.