Красюк дав чіткий прогноз на бій Берінчик – Наваррете за пояс WBO: в одного з боксерів нема «задньої передачі»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1803
2 голоси
Красюк дав чіткий прогноз на бій Берінчик – Наваррете за пояс WBO: в одного з боксерів нема «задньої передачі»
Денис Берінчик. Фото: Фейсбук K2Ukraine
Промоутер українського боксера легкої ваги Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) – Олександр Красюк – дав коментар напередодні бою свого підопічного проти чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі Емануеля Наваррете (38-1-1, 31 КО).

Олександр Красюк, який є промоутером Дениса Берінчика, висловився про майбутній бій свого клієнта проти мексиканця Емануеля Наваррете за титул чемпіона WBO у легкій вазі.

Він зазначив, що не буде присутнім особисто на матчі, адже у цей день битиметься ще один його підопічний – Олександр Усик (21-0, 14 КО). Він у Ер-Ріяді зійдеться із Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

«На жаль, я не зможу бути там. На жаль, це в Сан-Дієго в той же день, що і бій Усика з Ф'юрі».

Красюк пояснив деякі деталі організації бою.

«Це перший бій Наваррете в дивізіоні за титул чемпіона світу, тому що вони зробили його суперчемпіоном в другій напівлегкій вазі, тому він автоматично отримує шанс на вакантний титул в легкій вазі».

Промоутер дуже задоволений, що його підопічний отримав можливість взяти титул.

«Берінчик дійсно заслужив свій шанс. Йому довелося бути дуже терплячим, щоб отримати цей шанс. Він вже в США, готується до бою. 18 травня ми побачимо, наскільки хороший колишній срібний призер Олімпійських ігор»

На його думку, хтось з бійців переможе за очками.

«Я думаю, що це буде 12-раундовий бій. Я бачу, що бій триватиме всю дистанцію. Наваррете дуже сильний, він мексиканець. У нього немає задньої передачі. Це буде великий вечір для України», – заявив Красюк в інтерв’ю Boxing Scene.

  • Бій Берінчика проти Наваррете відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме Сан-Дієго (США).