Ф’юрі змусив Усика перестрахуватися і поставити ультиматум: Красюк назвав боксера, який може замінити Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
15965
5 голосів
Ф’юрі змусив Усика перестрахуватися і поставити ультиматум: Красюк назвав боксера, який може замінити Тайсона
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк – заявив, що їхня команда має план В на випадок, якщо Тайсон Ф’юрі знову вирішить не виходити на бій за звання абсолюта у хевівейті.

Олександр Красюк, який є промоутером Олександра Усика (21-0, 14 КО), заявив, що вони готові до того, що Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) зірве майбутній матч.

За словами Красюка, у такому випадку суперником українця стане 31-річний хорватський боксер Філіп Хргович (17-0, 14 КО).

«Якщо [Ф'юрі] знову це зробить, то його замінить Хргович, який є обов'язковим претендентом по лінії IBF. Він готується до бою з Даніелем Дюбуа на 1 червня, але замість цього він повинен бути готовий 18 травня замінити Тайсона. В іншому випадку ми втратимо титул [IBF]. Це була одна з наших умов».

Промоутер підкреслив важливість головного матчу 2024 року.

«Абсолютне чемпіонство – головне в цьому бою. Справа не в грошах – справа в спадщині, в славі. Ф'юрі каже, що його це не хвилює, але на пресконференції він говорив: «Вау, IBF, WBO, WBC, WBA, Ring Magazine, беззаперечний, лінійний», про що я ніколи не чув», – заявив Красюк в інтерв’ю Boxing Scene.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком пройде 18 травня;
  • Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд;
  • Спочатку поєдинок планувався на 17 лютого, однак через розсічення, отримане Ф'юрі у спарингу в тренувальному таборі, його перенесли на три місяці.