Промоутер Усика поставив крапку у розсіченні Ф’юрі: Красюк пояснив травму Тайсона і сказав, чи буде бій-реванш

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3084
2 голоси
Промоутер Усика поставив крапку у розсіченні Ф’юрі: Красюк пояснив травму Тайсона і сказав, чи буде бій-реванш
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк – поділився деякими думками напередодні бою свого підопічного проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Олександр Красюк, який є промоутером Олександра Усика (21-0, 14 КО), висловився напередодні його матчу із Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

На його думку, далеко не факт, що у випадку можливої поразки британець захоче проводити другий бій.

«До речі, я не дуже вірю в те, що матч-реванш відбудеться. Якщо Тайсон Ф'юрі програє, чи вистачить йому впевненості знову вийти на ринг? Теоретично він може, але ми всі знаємо, що сталося з матчем-реваншем з Володимиром Кличком».

Красюк впевнений, що від першого матчу Ф’юрі все ж не зможе відмовитися.

«Саме тому ми розробили це «Правило Лапіна». Сергій Лапін є тренером Усика, а це означає, що Ф'юрі доведеться заплатити штраф у розмірі 10 мільйонів фунтів стерлінгів, якщо він відмовиться від бою. Це було зроблено, щоб уникнути п'ятої відмови».

Промоутер висловився й про розсічення Ф’юрі, яке завадило провести зустріч 17 лютого. Він вірить у травму британця, однак сумнівається тому, чи було справжнім відео із роковим ударом, яке потрапило у мережу. На ньому британець був у шоломі.

«Молімося, щоб він одягав шолом під час спарингів – не так, як минулого разу, коли отримав розсічення. Воно було реальним, але відео – я йому не довіряю. Думаю, Ф'юрі не вдягнув шолом і отримав розсічення, але це моя думка. Я не маю доказів. Це припущення», – заявив Красюк в інтерв’ю Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що Ф’юрі переміг Кличка (64-5, 54 КО) за очками одноголосним рішенням суддів у листопаді 2015 року. Реванш між ними так і не відбувся, адже британець у 2016 році вирішив взяти паузу в кар’єрі через депресію та проблеми із наркотиками;
  • Бій між чемпіоном WBС Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком пройде 18 травня.