«Не думаю, що буде нокаут, це шахова партія»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
149
0 голосів
«Не думаю, що буде нокаут, це шахова партія»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Джей Опетая поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Джей Опетая (24-0, 19 КО) розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Різниця в габаритах, очевидно, зіграє роль. Зріст Ф'юрі більше двох метрів, Усика – 192 см. Але Ф'юрі ще потрібно скористатися перевагою. У нього є навички для перемоги, проте потрібно їх застосувати. Йому важливо скористатися сильними сторонами. Те саме стосується й Усика

Мені здається, що вони викинуть багато ударів і спробують вкрасти один в одного раунди. Не думаю, що буде нокаут. Переважно це буде шахова партія, і я хочу її побачити», – заявив Опетая в коментарі для Seconds Out.

Зазначимо, що Джей Опетая 18 травня битиметься проти Майріса Брієдіса в андеркарді бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.