Всесвітньо популярний промоутер кардинально змінив прогноз на бій Усик – Ф’юрі: Хірн назвав нового фаворита

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5150
8 голосів
Всесвітньо популярний промоутер кардинально змінив прогноз на бій Усик – Ф’юрі: Хірн назвав нового фаворита
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Промоутер Matchroom Boxing Едді Хірн поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Едді Хірн висловився напередодні поєдинку між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Хірн впевнений, що більше перенесень бою не буде, і він нарешті відбудеться. Також він заявив, що вважає розсічення Ф’юрі, через яке перенесли зустріч, справжнім.

«По-перше, на кону десятки мільйонів доларів. По-друге, він дев’ять тижнів провів у кемпі, далеко від дому – дружини та дітей. І тепер йому доведеться знову зникнути на дев’ять тижнів. По-третє, ви дійсно вірите в те, що хтось міг порізати себе біля ока, щоб перенести бій? Ну це ж маячня».

Промоутер зізнався, що вболіватиме за британця, та пояснив чому.

«Ф'юрі привів себе у форму. Вони обидва у топовій формі. Мій прогноз змінюється практично щодня. Вчора я ставив на Ф'юрі. Сьогодні я поставив би на Усика. Щиро кажу, мені хотілося б побачити перемогу Ф'юрі. Бо я вірю, що його бій з Джошуа все ще може відбутися. І я вірю, що AJ у ньому переможе».

 Хірн високо оцінює бій, що відбудеться.

«Ф'юрі проти Усика – це бій, у якому шанси на перемогу абсолютно рівні. Саме тому це один із найкращих боїв, які можна зараз провести у боксі. Залишилося лише чотири тижні. Вже скоро...», – заявив він в інтерв’ю talkSPORT.

  • Матч між володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком та чемпіоном WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Спочатку зустріч мала пройти 17 лютого, однак через розсічення, отримане Ф’юрі у тренувальному таборі під час одного зі спарингів, її перенесли на три місяці.