«‎Синдром Рокі Бальбоа має покинути голови боксерів»: промоутер Усика натякнув, на ключову помилку Ломаченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1408
2 голоси
«‎Синдром Рокі Бальбоа має покинути голови боксерів»: промоутер Усика натякнув, на ключову помилку Ломаченка
Василь Ломаченко. Фото: Google
Голова промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк поділився думками про перехід українського ексчемпіона Василя Ломаченка у професійний бокс після Олімпійських ігор в Лондоні.

Промоутер Олександра Усика, Олександр Красюк, вважає, що у Василя Ломаченка була гарна любительська кар’єра, але йому потрібно позбавитися, як і багатьом українським боксерам, синдрому Рокі Бальбоа.

«Чи треба було Ломаченку переходити у профі на чотири роки раніше? Дуже складно говорити про історію в умовному способі. Ломаченко мав не найгіршу кар’єру в професійному боксі. Але красномовним є факт, що синдром Рокі Бальбоа має покинути голови боксерів.

Приклад Усика показує, що американський промоутер не є обов’язковою причиною успіху‎», – сказав Красюк у коментарі Чемпіону.

  • Синдром Рокі Бальбоа – американська мрія українських боксерів та надії, що контракт з американським промоутером допоможе стати відомим чемпіоном з мільйонними гонорарами.
  • Промоутером Василя є Боб Арум, а Усика – Красюк.
  • Нагадаємо, що 12 травня Ломаченко зійдеться у битві в австралійському Перті з колишнім абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Джорджем Камбососом.
  • Свій попередній бій наш співвітчизник провів проти Девіна Хейні 20 травня минулого року та програв за очками.