Не Усик, не Ломаченко і не Клички: чемпіон назвав одного з найсильніших українських боксерів століття

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
16118
12 голосів
Не Усик, не Ломаченко і не Клички: чемпіон назвав одного з найсильніших українських боксерів століття
Сергій Дерев’янченко. Фото: Google
Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян поділився думками щодо нашого співвітчизника Сергія Дерев’янченко, який проведе бій з Воном Александером.

Арам Фаніян зізнався, що високої думки про боксерські навички Сергія Дерев’янченка і навіть вважає його одним з найсильніших українських бійців століття.

«Вважаю Сергія одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття. Він мав такі бої, яким можуть позаздрити всі наші боксери. Думаю, що у Сергія у свої 38 років ще є сили, щоб виступати на серйозному рівні. Якби це було інакше, він би не готувався і не тренувався. Гроші, гадаю, у нього вже є, він зараз боксує не заради грошей».

Не виключає боксер, що Дерев’янченку до снаги стати чемпіоном світу.

«Цілком можливо, що Сергій вчетверте зможе посперечатися за пояс чемпіона світу, чому ні? Він, як я вже сказав, має сили та має необхідний досвід на такому рівні‎», – сказав Фаніян у коментарі Sport Arena.

  • Свій останній поєдинок Фаніян провів 20 січня, нокаутувавши мексиканця Франциско Меркадо у бою за вакантний титул WBF у першій напівсередній вазі. 
  • Бій Дерев’янченка з Александером заплановано на 20 квітня.