Усику на замітку: жертва нашого чемпіона назвав слабке місце Ф’юрі – британець переживає за Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
55
1 голос
Усику на замітку: жертва нашого чемпіона назвав слабке місце Ф’юрі – британець переживає за Тайсона
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній претендент на чемпіонський титул у суперважкій вазі Дерек Чісора поділився думками щодо ролі, яку може зіграти розсічення чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі в поєдинку проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика‎.

Дерек Чісора переживає, що розсічення Тайсона Ф'юрі, через яке поєдинок перенесли з лютого на травень, у бою з Олександром Усиком може розкритися.

«Розсічення може зіграти важливу роль у бою. Чи заживе ця величезна січка належним чином? Він може ускладнити спаринги, тобі потрібно бути обережним, щоб січка знову не відкрилася. Це скрутне становище‎».

Британець впевнений, що наш чемпіон буде бити у це слабке місце «‎Циганського короля».

«Поки Усик усе робить правильно, чи не працює Тайсон у своєму таборі тільки на 85 відсотків від того, що робив раніше, через розсічення? Це знають тільки наближені члени його команди. Безсумнівно, Усик буде цілитися в це розсічення‎».

Ветеран боксу зізнався, що вболіватиме за свого чпіввітчизника.

«Я хочу, щоб британець переміг, сто відсотків, але якщо ти робиш ставку, то маєш подумати так: у Ф'юрі було таке ж розсічення в бою з Отто Валліном, і воно відкриється знову. Я думаю, що Тайсону доведеться боксувати з ним на задній нозі. Він може впустити Усика аперкотом‎», – сказав Чісора у коментарі Вritishboxingnews.

Нагадаємо, що у жовтні 2020 року Чісора програв Усику одноголосним суддівським рішенням в бою за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO.

Наш чемпіон зустрінеться з Тайсоном 18 травня у битві за корону елітного боксерського дивізіону у Саудівській Аравії.