Чи справді «‎Австралійський Усик» нокаутував Ф’юрі під час спарингу: відверте зізнання боксера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1231
2 голоси
Чи справді «‎Австралійський Усик» нокаутував Ф’юрі під час спарингу: відверте зізнання боксера
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон IBF Джей Опетая (24-0, 19 KO) прокоментував чутки щодо того, що він під час спарингу відправив Тайсона Ф‘юрі (34-0-1, 24 KO) у нокаут.

Тайсон Ф‘юрі запросив до свого табору для допомоги у підготовці до поєдинку з Олександром Усиком австралійця шульгу Джея Опетаю, який за манерою ведення бою та габаритами схожий на нашого чемпіона.

Проте боксер, якого називають «‎Австралійський Усик», досить швидко покинув табір британця. Після цього у ЗМІ почали поширюватися чутки, що Опетая нокаутував «Циганського короля‎», але сам боксер спростовує цю інформацію.

«Це все повна нісенітниця. Дратує, що репортери розповсюджують абсолютну брехню замість того, щоб створювати щось позитивне. 

Два найкращі бійці у двох різних вагових категоріях допомагають один одному рухатися далі. Це добре для боксу, а вони хочуть розкритикувати нас та налаштувати один проти одного. Це безглуздо‎‎», – сказав боксер у коментарі для ютуб-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, що у наступному поєдинку Усик зустрінеться з Тайсоном Ф’юрі. У цій битві українець та британець визначать абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі 18 травня у Саудівській Аравії.