«Регулярно отримують труни‎»: Валуєв жорстко звинуватив Макрона у військовій допомозі Україні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
140
2 голоси
«Регулярно отримують труни‎»: Валуєв жорстко звинуватив Макрона у військовій допомозі Україні
Микола Валуєв. Фото: Google
Ексчемпіон світу з боксу Микола Валуєв розкритикував допомогу Україна з боку президента Франції Еммануеля Макрона та висловився про його заклик припинити бойові дії на час ОІ-2024.

Микола Валуєв звинуватив Еммануеля Макрона у безпосередній участі у війні України та росії та жорстко порадив мовчати щодо закликів припините бойові сутички на час Олімпіади.

«Макрон як людина і держава безпосередньо бере участь у конфлікті в Україні. За ідеєю мав би заткнутися, бо навіть не приховує, що хоче відправити своїх солдатів у зону конфлікту. Більше того, вони там є. Нещодавно вони привезли CAESAR. У результаті прилетіло по їхніх найманцях. 

Вони регулярно отримують труни. Про що говорить Макрон? Його держава безпосередньо бере участь у військових діях, а він говорить про якесь перемир'я», - сказав Валуєв в коментарі пропагандистським ЗМІ.

  • Валуєв вперше виграв титул WBA в надважкій вазі в 2005 році і тричі захищав його, перш ніж його безпрограшну серію з 46 боїв було перервано Русланом Чагаєвим.
  • Пізніше росіянин захистив свій пояс проти легенди боксу Евандера Холіфілда. 
  • У бою, який відбувся 7 листопада 2009 року, та отримав назву «Давид проти Голіафа», Валуєв програв свій титул Девіду Хею і згодом пішов з боксу через проблеми з кістками і суглобами.