«Маленький пацюк‎»: Папа Римський відреагував на бій Усик – Ф’юрі та завуальовано назвав переможця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1057
3 голоси
«Маленький пацюк‎»: Папа Римський відреагував на бій Усик – Ф’юрі та завуальовано назвав переможця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман розповів про реакцію та прогноз Папи Римського на поєдинок Олександра Усика (21-0, 14 КО) і Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Маурісіо Сулейман заявив, що Папа Римський Франциск очікує на бій Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. Релігіозний діяч навіть дав прихований прогноз на переможця, коли порівняв битву швидкого мангуста (наш чемпіон) та страшної кобри («‎Циганський король») з сутичкою українця та британця. 

«Ми мали можливість зустрітися з Папою Римським. Він не має фаворита, він чекає 18 травня. Він порівняв кобру та мангуста. Мангуст – маленький пацюк, королівська кобра – найстрашніша змія, та все ж мангуст перемагає королівську кобру. 

І він навів цю аналогію, говорячи, що в житті іноді потрібно знати свої слабкості та свої сильні сторони, використовувати їх і завжди знати слабкості свого ворога. Отже, мангуст використовує швидкість і рух і перемагає кобру. Він розповів мені про це, коли я вперше зустрів його», – сказав Сулейман у коментарі Sky Sports.

  • Відзначимо, що Папа Римський підписав синьо-жовту частину спеціального поясу для поєдинку Усика та Ф'юрі, який виконаний у кольорах України та Великобританії.
  • Сам поєдинок пройде 18 травня у столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді.