Усик відзначився благородним вчинком: наш чемпіон підтримав легендарного боксера, якого евакуювали зі сходу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11196
7 голосів
Усик відзначився благородним вчинком: наш чемпіон підтримав легендарного боксера, якого евакуювали зі сходу
Олександр Усик. Фото: Google
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик зателефонував по відео колишньому боксеру Віктору Мірошниченку, якого в березні 2024 року евакуювали з Донеччини.

Олександр Усик під час підготовки до поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з британцем Тайсоном Ф’юрі не забуває про добрі вчинки.

Цього разу українець зателефонував за допомогою відеозв’язку та підтримав колишнього боксера Віктора Мірошниченка, якого врятувала з Мирнограда (Донецька область) команда Благодійного фонду «Схід SOS». Про це повідомила у соціальних мережах сама організація.

Усик розмовляє з Мірошниченком. Фото: скріншот з відео

Зараз легендарний ексбоєць проживає в транзитному шелтері у Дніпрі, облаштованому на базі Центра соціальної адаптації людей з інвалідністю «Океан Добра». Він має серйозні проблеми зі здоров’ям – перебуває у лежачому стані та погано бачить.

  • Мірошниченко ставав срібним призером Олімпійських ігор у Москві, чемпіонату світу та є чемпіоном Європи. Колишній боксер завершив кар'єру у 25 років. Потім працював тренером, а згодом покинув і тренерську діяльність.
  • Усик зустрінеться у ринзі з Ф’юрі 18 травня у Саудівській Аравії