Відомий британський тренер зробив остаточний прогноз на бій Усик – Ф’юрі і назвав фаворита: вибір дуже простий

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1842
2 голоси
Відомий британський тренер зробив остаточний прогноз на бій Усик – Ф’юрі і назвав фаворита: вибір дуже простий
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Колаж з відкритих джерел
Британський екстренер Ділліана Вайта (30-3, 20 КО) – Марк Тіббс – висловився напередодні бою Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Колишній тренер Ділліана Вайта – Марк Тіббс – дав прогноз на поєдинок між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Експерт більше симпатизує британцю.

«Я завжди віддавав перевагу Ф'юрі з однієї простої причини: він більший звір, природжений супертяж порівняно з розкачаним крузервейтом. Однак Усик – чудовий боксер, він бився з усіма найкращими суперважковаговиками світу, включаючи Ентоні Джошуа, якого Усик перемагав двічі».

На думку Тіббса, Ф’юрі не зупинить навіть розсічення, яке він отримав під час спарингу два місяці тому.

«Розсічення мене трохи спантеличило, але я маю поставити на мого друга Ф'юрі, нашого британця. Йому доведеться подбати про розсічення, але я все одно думаю, що він переможе, оскільки він більший звір. Але якщо він погано підготується, то все піде не так, як він хоче. Я ставлю на Ф'юрі».

Коуч впевнений, що Ф’юрі знайде підхід до українця.

«Йому доведеться попітніти. Тайсон зрозуміє, як тримати Усика на передній руці, як з ним впоратися і поставити його на п'яти. Ф'юрі все одно боксуватиме, але буде перепрацьовувати його і не дасть Усику виглядати так само добре, як завжди», – заявив Тіббс в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing Social».

  • Матч між чемпіоном WBA, WBO та IBF Усиком та володарем титулу WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).