«Для мене питання закрито»: катмен Усика зробив категоричну рішучу заяву щодо бою з Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5856
6 голосів
«Для мене питання закрито»: катмен Усика зробив категоричну рішучу заяву щодо бою з Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Канадський катмен Расс Анбер, який співпрацює з Олександром Усиком, пояснив, чи вплине розсічення Тайсона Ф’юрі на перебіг поєдинку за звання абсолюта у хевівейті.

Катмен Расс Анбер відповів, чи стане розсічення Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) фактором у матчі проти Олександра Усика (21-0, 14 КО).

На його думку, більшою є вірогідність, що під час бою розсічення в одного з бійців може відкритися у новому місці.

«Розсічення відкриваються там, де їх не було раніше. Зіткнення головами, лікті, що завгодно, і таке може статися. Це ж не те що воно чарівним чином відкрилося, коли їх обох представляють у рингу. Для цього потрібен удар головою, ліктем, якийсь удар, щось, що може статися в будь-якому поєдинку».

Анбер вважає, що стара травма британця не дасть про себе знати під час головного матчу 2024 року.

«Я не впевнений, що це буде фактором у поєдинку. Якщо розсічення трапляється – це фактор у поєдинку, але зараз, я вважаю, воно загоїлося, і для мене питання з цим закрито», – заявив він в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Нагадаємо, що спочатку матч чемпіона WBС Ф’юрі проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика мав відбутися 17 лютого. Однак через те, що британець отримав розсічення під час одного зі спарингів у тренувальному таборі, зустріч перенесли;
  • Тепер бійці зійдуться 18 травня у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.