Одноголосне рішення суддів: непереможний «наступник» Усика і Ф’юрі у хевівейті тріумфально повернувся на ринг

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
10817
5 голосів
Одноголосне рішення суддів: непереможний «наступник» Усика і Ф’юрі у хевівейті тріумфально повернувся на ринг
Джаред Андерсон завдає удар Ріяду Мерхі. Фото: Top Rank
Американський топпроспект Джаред Андерсон (17-0, 15 КО) в дуже невиразному поєдинку за очками одноголосним рішенням суддів переміг бельгійця Ріяда Мерхі (32-3, 26 КО).

У суботу, 13 квітня, 24-річний Джаред Андерсон за очками одноголосним рішенням суддів переміг 31-річного Ріяда Мерхі в головній події вечора боксу у Корпус-Крісті (США).

Фаворит Андерсон почав бій традиційно агресивно. Він працював першим номером, а суперник у стартових раундах перебував в обороні, діючи надто пасивно.

Активність американця не приносила йому ніяких особливих дивідендів, адже майже усі його удари приходилися в блок Мерхі, який вибрав контратакувальний стиль ведення бою. Андерсон був надто передбачуваним у своїх діях.

В четвертому раунді бельгієць спробував трохи поатакувати, однак також не особливо успішно. Після він знову перейшов у захист.

Більша активність все ж закономірно принесла перемогу за очками Андерсону. Рахунок суддів: 100-90, 100-90 і 99-91. Андерсон UD 10.

Сам Андерсон погодився, що його перформанс залишав бажати кращого.

«Це був жахливий вечір боксу. Я хотів дати фанатам найкраще шоу, але що ти можеш вдіяти, коли суперники не хочуть виходити й битися так, як ти б’єшся з ними».

Американець вважає, що йому не треба було пропускати удари від суперника.

«Мені потрібно було внести певні зміни. Я зробив деякі помилки, пропустив кілька ударів. Мерхі взагалі не збирався битися, тож я зовсім не повинен був пропускати», – наводить слова Андерсона ESPN.

  • Цікаво, що нещодавно голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум назвав Андерсона майбутньою зіркою хевівейту;
  • Свій попередній бій американець проводив 26 серпня минулого року проти українця Андрія Руденка (36-7, 22 КО), якого він здолав технічним нокаутом у п’ятому раунді.